Ontdek de verschillende vormen van

Ontmoeten

 

In het niks moeten is alles mogelijk!

We are all just walking each other home – Ram Dass

Ontmoeten is het met volle aandacht
in contact zijn met elkaar

In vrijheid jezelf zien en al je mogelijkheden herkennen in de aanwezigheid van de ander

Nobody is superior. Nobody is inferior. And Nobody is equal either. People are simply unique and incomparable

Osho

Unieke mensen komen tot unieke mogelijkheden.

Bijzonder is telkens weer te ervaren hoe uniek iedereen is. Ook jij. Of je nu die professional bent, die bevlogen ouder, de toegewijde tweeling, of dienstverlener met hart voor de zaak. In elke ontmoeting waarin je niks hoeft ontspruiten vele mooie mogelijkheden en zal vanuit verbinding het onmogelijke mogelijk blijken. Daar waar je van hoofd naar hart en van denken naar intuïtie kunt gaan en waar het hart mag leiden en het hoofd kan volgen ontstaat er een mooie pad. Ik ontmoet je graag bij een van onderstaande laagdrempelige mogelijkheden.

Online

Soms wil je eerst eens lezen wie de persoon is die je gaat ontmoeten.
Lees hier over Ditta
of kijk eens naar haar blog

Live

Een korte kennismaking is zo gepland. Plan zelf een contactmoment ter orientatie.
Via Zoom of telefonisch

Kracht van Ik sessie

Plan zonder risico een sessie.
De Kracht van Ik sessie is zo waardevol dat ik geld terug beloof als je echt niks uit heb gehaald

Ontmoeten: ww., mnl. ontmoeten “toevallig tegenkomen, tegemoet gaan, ondervinden”.  “het naderkomen”, “ik kom nader, ik kom binnen”.

Delen uit het Etymiologisch woordenboek

Soms is het fijn om te spiegelen

In elke ontmoeting zie ik mezelf in de ander

Soms is de ander fijn om te ontmoeten en soms raakt het ergens een snaar. Juist in die ontmoeting waar je niks hoeft en neutraal kunt kijken vind je de rijkdom. Elke persoon daagt mij uit te groeien. Of ik nu wil of niet. De mensen komen niet voor niets op mijn pad.

Zo weet ik ook dat op momenten waar ik er klaar voor was er ook soms ineens, er een nieuwe leraar op mijn pad kwam. Waar ik soms in een workshop, of een dag, of soms zelfs een jaar mee in zee ging.

 

Het zijn die ontmoetingen die mij ondersteunen om de blinde vlekken te zien die ik zelf niet kan zien. Het zijn die mensen die mij hebben helpen groeien. Als je dit leest ben ik misschien al langer of misschien ineens op je pad gekomen. Wie weet ben ik die leraar op jou pad. Een van de ontmoetingen kan jou antwoord geven of ik je mag spiegelen waarin jij verder mag groeien. Zodat ook jij voluit kunt leven en mag schitterren in grootsheid!

When the student is ready the teacher appears

Lao Tsu